Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

11/12/2008 ...Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

…η μήπως όχι;

Σε μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης και εξάπλωσης τρομολαγνείας, η κατά τόπους Ελληνική Αστυνομία τρομοκρατεί πολίτες με ιστορίες «εισαγομένων» αναρχικών που θα έρθουν για να καταστρέψουν τα πάντα στο διάβα τους.


Σε Σέρρες, Βόλο, Δράμα και Ξάνθη γίνεται λόγος για αναρχικούς από Θεσσαλονίκη, η Ηγουμενίτσα απειλείται από τα Γιάννενα, το Ηράκλειο Κρήτης από τα Χανιά και τα Χανιά από το Ηράκλειο, σύμφωνα με «ενημερώσεις» που έγιναν από την Αστυνομία στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους, διανθισμένες πάντα με μια μαεστρία τρόμου Χίτσκοκ ή τουλάχιστον σάλτσας του Μαμαλάκη.

Δεν είναι οι αναρχικοί που χτύπησαν τον ρεπόρτερ της ΕΡΑ Κομοτηνής στα χθεσινά επεισόδια της Νομαρχίας Ξάνθης.

Είναι η ίδια ομάδα η οποία μες στην ανικανότητα της, ακόμα και «αμυνόμενη» χτυπά αδιακρίτως πολίτες, ενώ έχει παραδώσει τις κεντρικές πόλεις στα χέρια ακραίων στοιχείων τόσο της αριστεράς όσο και της δεξιάς.
Είναι η ίδια ομάδα η οποία όχι απλά σκότωσε ένα παιδί, το οποίο θα μπορούσε να είναι και το δικό σας, αλλά δικαιολογεί τον εαυτό της με ψέματα επί ψεμάτων, ετοιμάζοντας το έδαφος για την επόμενη «παρεξήγηση», το επόμενο «ατύχημα».

Αφήστε μας και ακούστε μας λοιπόν, όταν φωνάζουμε, και φωνάξτε μαζί μας, γιατί μια κοινωνία οπού δεν υπάρχουν αστυνομικοί και τάξη, μα μόνο μπάτσοι και φόβος, είναι πιο τρομακτική ακόμα και από μια κοινωνία που φλέγεται.

2 σχόλια:

  1. Μπορείς να μου δώσεις τον όρο του "αστυνομικού" και της "τάξης"; Μήπως εσύ θα είσαι ο αστυνομικός και θα επιβάλεις την τάξη που βλέπω;
    Σας ακούμε, είμαστε μαζί σας στα δίκαια αιτήματά σας για την Παιδεία, για τα χάλια του Πανεπιστημίου, αλλά μήπως οι βανδαλισμοί που κάνετε καταστρέφουν τον ωραίο αγώνα με τα δίκαια αιτήματα;
    Μαζί σου είμαι και να βγούμε μαζί να φωνάξουμε, για τα ανύπαρκτα βιβλία, τις σημειώσεις που δεν υπάρχουν, τα εργαστήρια που μόνο εργαστήρια δεν είναι, αλλά μήπως εσύ τα καταστρέφεις όταν ανέχεσαι να σε καπελώνουν στις πορείες σου παρέες από αλήτες που σας ακολουθούν και προσπαθούν να καλύψουν τα υπαρξιακά τους κενά;
    Σύντροφος στη ζωή είμαι κι εγώ, που μου φέρεται σκληρά μέσα από μία άδικη πολιτεία εδώ και 45 χρόνια, αλλά γιατί το δικό σου χέρι να θέλει να με καταστρέψει όταν οργίζεσαι; Την δική μου περιουσία δεν απειλείς με τις φωτιές; Τους δικούς μου κόπους (και μεγάλους και με αντιξοότητες πολλές) δεν ισοπεδώνεις μέσα στην οργή σου;
    Γιατί; Γιατί δεν επαναστατείς σε μία ήρεμη επανάσταση; Ο Γκάντι έριξε και έδιωξε μία αυτοκρατορία με την σιωπή. Τα τείχη της Ιεριχούς έπεσαν, όχι από σάλπιγγες, αλλά από ένα σιωπηλό πλήθος που γύριζε μέρα-νύχτα μέχρι που ο πανικός εξαπλώθηκε στην πόλη και παραδόθηκε.
    Πότε η βία και η καταστροφή γέννησαν κάτι όμορφο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ! ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!
    ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΒΙΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ? ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ!
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΕ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ!
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΒΙΟΠΡΑΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ 'Η ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΑΦΗΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΗΡΕ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΕΙΣ-ΕΣΕΙΣ ΚΛΠ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΥΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ!
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ. ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΠΑΝΤΟΥ (ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΖΩΑ...ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ...) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ!
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΤΕ ΨΑΞΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ... Η ΒΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΠ 'Η ΜΜΔ (ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 'Η ΔΗΜΑΓΩΓΗΣΗΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΕΔΩ) ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΡΥΦΟΓΕΛΑΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! 28 ΔΙΣ. ΠΗΡΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ... ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ...? ΧΜ!
    ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!

    ΣΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΜΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ!

    -Κουκουλοφόροι
    http://antienimerwsi-skfx.blogspot.com/search/label/%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%95%CE%A3

    http://www.youtube.com/watch?v=w85uL9ya7GA

    -Αστυνομική κτηνωδία - ο μετασχηματισμός της εγκληματικότητας σε μηχανισμό εξουσίας
    http://www.zougla.gr/news.php?id=16014

    -Επιλεγμένα Κείμενα
    http://antienimerwsi-skfx.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%9B%CE%95%CE%93%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%91%20%CE%9A%CE%95%CE%99%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%91

    -Εφημερίδα Θράκη 16/12/2008
    http://2.bp.blogspot.com/_a9-qEoUqbzQ/SUfM7ASMu5I/AAAAAAAAACk/wAwMuGcGG7o/s1600-h/%CE%98%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%97+16-12-2008.jpg

    ΑΥΤΑ...ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
    ΦΙΛΙΚΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή